bharat , kaushal , and vijay had Rs.20 each. during lunch time , they together spent Rs.25.50 on chocolates , Rs.12.65 on cold drinks . how

Question

bharat , kaushal , and vijay had Rs.20 each. during lunch time , they together spent Rs.25.50 on chocolates , Rs.12.65 on cold drinks . how much money did they spend? how much amount is left with them ?

in progress 0
Eden 7 hours 2021-11-25T01:18:04+00:00 2 Answers 0 views 0

Answers ( )

    0
    2021-11-25T01:19:25+00:00

    Total money with them = 20+20+20 = Rs 60

    ∴Total expenditure = 25.50+12.65+20.75 = Rs 58.9

    ∴ Money left = 60-58.9 = Rs 1.1

    0
    2021-11-25T01:19:37+00:00

    Answer:

    Total money with them = 20+20+20 = Rs 60

    ∴Total expenditure = 25.50+12.65+20.75 = Rs 58.9

    ∴ Money left = 60-58.9 = Rs 1.1

    Hope it helps you…

Leave an answer

Browse

14:4+1-6*5-7*14:3+5 = ? ( )